Vevővélemény | Rendezvényszervezés-Aranykonyha

Békés megye előnyben!

Vevővélemény


Évek óta a családi rendezvényeket, a ballagásokat az Arany Konyha segítségével rendezzük meg. A ballagás a legtöbb persze, három gyermek lévén. Néha otthon, néha nálunk van a buli. A vendéglátás mindig kifogástalan volt, az igényeinket minden tekintetben kielégítették.

A hidegtálak nem csak szemet gyönyörködtetőek voltak, hanem isteni finomak is – hozzájárultak a ballagások sikeréhez. A családban is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.  Köszönöm ezúton is.

Tiszta szívvel tudom ajánlani másoknak is!

Moka István Tibor

mokakuka@gmail.com

 

 

Gyarapítom a pozitív vélemények sorát. Szintén évek óta dolgozom együtt az Aranykonyha Kkt.-val, s mindig, mindenben meg voltam elégedve a kínálatukkal, a munkájukkal.
A rendezvényeket, melyeken a vendéglátást biztosítják, igényes terítés, elegáns megjelenés, kedves, udvarias, szakszerű felszolgálás jellemzi. Kérhetek kiszállítást, hideg-meleg ételeket, bekészítést, stb., mindent pontosan teljesítenek a megrendelés alapján. Különösen fontosnak tartom a rugalmasságot, a “minden helyzetben, mindent meg lehet oldani” hozzáállást. S azt is, hogy hiába mondom én azt esetenként, hogy jó lesz a műanyagpohár is, biztos, hogy elegáns üvegkelyhek lesznek az ásványvíz mellett, ha rájuk bízom:)
Én ezért ajánlottam máskor is és ajánlom most is az Aranykonyhát minden rendezvényszervező figyelmébe! (Magánemberként is ugyanez a véleményem, s a ballagási ebédeket  is velük oldom meg!)

Kölcseyné Balázs Mária

kbm@t-online.hu

 

Hasonlóan tudok vélekedni az előttem szólókkal, nincs is mit hozzátennem, egyszerűen kiváló!

Szaitz Éva
szaitzeva@freemail.hu

 

Error 403: Access Forbidden